Konkurs pune në Podujevë kërkohen 25 mësimdhënës

Komuna e Podujevës ka hapur konkurs për pranimin e 25  mësimdhënësve në shkollat fillore, të mesme të ulëta dhe të mesme të larta.

Konkursi i hapur për 25 mëimdhënësit janë në pozitat një arsimtare e arkitekturës, katër të këndëve mjekësore, 11 të programit fillor, një të fizikes-kimisë, dy të matematikës, gjashtë të gjuhës gjermane.

Konkursi do të jetë i hapur deri më 7 gusht të këtij viti.