Konjufca për dorëheqjen e deputetëve të LS: I garantoj qytetarët që rendi kushtetues me këto dorëheqje nuk preket

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca tha në një deklaratë për media pas mbledhjes së kryesisë, tha se në Kuvend kanë ardhur shkresat e dorëheqjes së deputetëve të Listës Serbe. Sipas Konjufcës, karakteri i dorëheqës së deputetëve është i pa revokueshëm dhe tha se do të procedojnë sipas ligjit të Republikës së Kosovës. “Ligji … Continue reading Konjufca për dorëheqjen e deputetëve të LS: I garantoj qytetarët që rendi kushtetues me këto dorëheqje nuk preket