Konfiskohen dhjetëra pajisje për prodhimin e bitcoinave në Jarinjë

40 pajisje të cilat prodhojnë kriptovaluta dixhitale janë konfiskuar para disa minutash në pikën kufitare në Jarinjë.

KALLXO.com mëson se të njëjtat pajisje janë konfiskuar nga ana e Doganës së Kosovës për shkak se të njëjtat nuk kishin dokumentacion përkatës dhe për to nuk ishte paguar doganë.

Gjithashtu siç mëson KALLXO.com personi i cili është ndaluar me pajisjet në veturë është liruar në procedurë të rregullt me vendim të Prokurorisë së Mitrovicës.

VIDEO: Me qindra pajisje që prodhojnë kryptovaluta në komunat e veriut, banorët po i lëshojnë pronat me qira

www.kallxo.com