CoVid-19 - Të infektuar

Komunat që shënuan raste pozitive sot me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar sot se nga 253 mostra, 19 kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 në Kosovë.

Kurse numri i të shëruarve është 24 me coronavirus.

Rastet pozitive janë raste kontakti nga: komuna e Vushtrrisë 14 raste (sipas vendbanimit: 5 raste Vushtrri, 4 raste Nadakovc, 4 raste Stanovc i poshtëm dhe 1 rast Reznik), komuna e Fushë Kosovës 1 rast (sipas vendbanimit: 1 rast Miradi e poshtme), Komuna e Obiliqit 1 rast (sipas vendbanimit 1 rast Milloshevë), komuna e Podujevës 1 rast (sipas vendbanimit: 1 rast Bellopojë), komuna e Kamenicës 1 rast (sipas vendbanimit: 1 rast Rogoçicë) dhe 1 rast me vendbanim në Mitrovicë.

Rritet numri i të infektuarve me COVID-19 në Kosovë

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!