Komunat nga të cilat vijnë të infektuarit e sotëm me COVID-19

Sot në Kosovë u shënuan edhe 4 raste të reja në COVID-19 përderisa janë shëruar 22 persona.

Sipas njoftimit të Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës të gjitha rastet janë raste kontakti.

“Rastet pozitive janë raste kontakti nga: komuna e Mitrovicës 2 raste (sipas vendbanimit: 2 raste Rekë) dhe me nga një rast vendbanimet: Rahovec dhe Zhur-Prizren”, thuhet në njoftim.

Aktualisht në nivel vendi janë të Infektuar më COVID-19  855 persona, janë shëruar 403 persona, ndërsa kanë vdekur25