COVID-19, LAJM I FUNDIT

Komunat në të cilat u shënuan rastet e reja me COVID-19

Nga 596 mostra të marra nga ShSKUK, 79 pacientë kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Numri total i rasteve pozitive në Kosovë ka arritur në 15.142 raste.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 23 raste, komuna Vushtrri 9 raste, komuna Gjakovë 8 raste, komuna Gjilan 7 raste, komuna Lipjan 5 raste, komuna Deçan 3 raste, komuna Fushë Kosovë 3 raste, komuna Kaçanik 3 raste, komuna Mitrovicë 3 raste, komuna Prizren 3 raste, komuna Viti 3 raste, komuna Drenas 2 raste, komuna Pejë 2 raste dhe me nga një rast komunat Ferizaj, Malishevë, Podujevë, Skenderaj dhe Suharekë.