COVID-19, LAJM I FUNDIT

Komunat në të cilat u shënuan 54 rastet e sotme me COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit, janë testuar gjithsej 670 mostra të marra prej të cilëve rezultojnë 54 raste pozitive.

Numri total i rasteve pozitive është 15.574 raste.

Kurse, rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 26 raste, komuna Ferizaj 8 raste, komuna Lipjan 4 raste, komuna Vushtrri 4 raste, komuna Gjilan 3 raste, komuna Fushë Kosovë 2 raste, komuna Skenderaj 2 raste, dhe me nga një rast Drenas, Obiliq, Pejë, Podujevë dhe Shtime.