Komuna e Prishtinës: Nuk po privatizohet pishina ‘Gërmia’, ka plane për bashkëmenaxhim

Ndërmarrja Publike Lokale “Sport Marketing” në Prishtinë ka shpallur thirrje në këtë muaj për bizneset që të aplikojnë, ndër tjerash, për menaxhim të pishinës së vetme publike në kryeqytet, “Gërmia” . Sipas drejtorit për Rini dhe Sport, i cili deri në muajin shkurt ishte edhe kryeshef i kësaj ndërmarrje, Bardh Krasniqi, kjo thirrje nuk nënkupton … Continue reading Komuna e Prishtinës: Nuk po privatizohet pishina ‘Gërmia’, ka plane për bashkëmenaxhim