Komisioni për Punë të Brendshme Diskuton Raportin e Progresit

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës sot do të mbajë mbledhje.

Në këtë mbledhje do të ketë diskutim rreth raportit të Komisionit Evropian për Kosovën për vitin 2018 dhe do të bëhet shqyrtimi i raportit vjetor të Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale për vitin 2017.