Komisioni Evropian kritikon Malin e Zi dhe Maqedoninë e Veriut që s’i vendosin viza Kosovës

Komisioni Evropian ka publikuar raportin e pestë lidhur me mekanizmin e pezullimit të vizave për vende të Ballkanit Perëndimor dhe harmonizmim e politikave të tyre me ato të BE-së, në të cilin mes tjerash kritikohen Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut, që nuk kanë ndërmarrë veprime për të harmonizuar politikën e tyre të vizave … Continue reading Komisioni Evropian kritikon Malin e Zi dhe Maqedoninë e Veriut që s’i vendosin viza Kosovës