Komenti i mjekut ligjor që bëri raportin e vdekjes së Astrit Deharit

Më 18 nëntor të vitit 2016, Raporti i Institutit të Mjekësisë rreth shkaqeve të vdekjes së Astrit Deharit kishte konstatuar se ai ka bërë vetëvrasje. Raportin për rastin Dehari e kishin kryer tre mjekët ligjorë, Flamur Blakaj, Naim Haliti dhe Musa Gashi. Për herë të parë, për KALLXO.com ka folur njëri nga anëtarët e këtij … Continue reading Komenti i mjekut ligjor që bëri raportin e vdekjes së Astrit Deharit