Ilustrim

Klinë, zhduket një vajzë

Një qytetar nga Klina ka raportuar në Polici për zhdukjen e vajzës së tij.

Sipas ankuesit, vajza është larguar më 24 janar nga shtëpia dhe nuk di gjë për vendndodhjen e saj.

Rasti, i cili po trajtohet si person i zhdukur, është duke u hetuar.