Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Këto janë 21 komunat që pritet të shkojnë në balotazh

Sipas rezultateve preliminare të shpallura nga faqja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, deri më tani 21 komuna do të shkojnë në balotazh.

Ndërsa, 17 prej tyre deri më tani sipas rezultateve preliminare i kanë më shumë se 50 për qind të votave.

Në listën më poshtë mund ti shihni rezultatet e kandidatëve që do të shkojnë në balotazh sipas renditjes së KQZ-së.

Gjakova: Ardian Gjini AAK 46.00% dhe Mimoza Kusari Lila LVV 37.08%.

Gllogovc: Ramiz Lladrovci PDK 45.62% dhe Driton Ajazi Demokratët për Drenasin 30.74%.

Gjilani: Alban Hyseni LVV 44.48% dhe Lutfi Haziri LDK 43.91%.

Dragash: Bexhet Xhelasini LDK 34.76% dhe Shaban Shabani PDK 33.69%.

Istog: Ilir Ferati LDK 40.91% dhe Bekë Berisha AAK 26.61%.

Kaqanik: Besim Ilazi 44.75% dhe Jeton Raka LVV 33.18%.

Klinë: Zenun Elezaj AAK 43.10% dhe Esat Raci PDK 27.60%.

Fushë Kosovë: Burim Berisha LDK 49.96% dhe Enver Bajqinca LVV 25.33%.

Kamenica: Qëndron Kastrati PSD 32.69% dhe Kadri Rahimaj LVV 30.37%.

Obiliq: Xhafer Gashi Iniciativa Qytetare për Obiliqin 48.25% dhe Halil Thaçi LVV 20%.

Rahovec: Smajl Latifi AAK 47.23% dhe Visar Korenica LVV 24.78%.

Podujevë: Ekrem Hyseni LDK 44.30% dhe Shpejtim Bulliqi LVV 44.00%.

Prishtinë: Arben Vitia LVV 42.26% dhe Përparim Rama LDK 29.34%%.

Prizren: Mytaher Haskuka LVV 39.95% dhe Shaqir Totaj PDK 31.35%.

Shtime: Qemajl Aliu LVV 45.10% dhe Naim Ismajli PDK 44.64%.

Viti: Sokol Haliti LDK 41.78% dhe Arsim Ademi LVV 34.855.

Vushtrri: Ferit Idrizi PDK 34.89% dhe Xhafer Tahiri LDK  33.77%.

Malishevë: Ekrem Kastrati Nisma 34.30% dhe Isni Kilaj PDK 29.07%.

Junik: Agron Kuçi AAK 47.26% dhe Ruzhdi Shehu LDK 37.87%.

Mamushë: Abdulhadi Krasniç KDTP 48.72% dhe Arif Butuç KATP 37.64%.

Kllokot: Vladan Bogdanoviq SL 41.45% dhe Strahinja Spasiq SNS 36.14%.

Rezultatet mund t’i ndiqni në këtë LINK.