Këto fruta dhe perime mos i vendosni në frigorifer

Specat, trangujt dhe domatet duhet t’i mbani në temperaturë dhome.

Nëse i vendosni specat në frigorifer, ata e humbasin konsistencën e tyre pranverore, ndërsa trangujt dhe domatet mund të bëhen të holla.

Frutat dhe perimet nuk duhet të vendosen në frigorifer derisa të pjeken. Përndryshe, ato do të kalben shumë më shpejt./21Media