Këshilli i LVV-së dhe LDK-së nesër mbajnë mbledhje

Siç kanë njoftuar zyrtarë të LVV-së dhe LDK-së për RTV21, nesër këshilli LVV do të mbajë mbledhje e po ashtu këshilli i LDK-së.

Mirëpo, sipas tyre fillimisht do të nënshkruhet marrëveshja e pastaj do të iu dërgohet këshillit të LVV-së dhe atij LDK-së. /21Media