Këshilli Gjyqësor redukton punën e gjykatave, i kërkon Qeverisë ta anulojë menjëherë vendimin që ua ul pagat gjyqtarëve dhe prokurorëve

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) pas një mbledhjeje të jashtëzakonshme të mbajtur me kryetarët e gjykatave ka marrë vendim që të reduktohet puna dhe të vazhdojë vetëm me shërbime esenciale. Ky vendim, sipas KGJK-së, hyn në fuqi nga dita e sotme. Në vendimin e KGJK-së i kërkohet Qeverisë së Kosovës që menjëherë të anulojë vendimin … Continue reading Këshilli Gjyqësor redukton punën e gjykatave, i kërkon Qeverisë ta anulojë menjëherë vendimin që ua ul pagat gjyqtarëve dhe prokurorëve