Kërkohet dënim me burgim të përjetshëm për të dyshuarin për vrasje të gruas

Prokuroria dhe avokati i palës së dëmtuar, kanë kërkuar burgim të përjetshëm për qytetarin Bajram Velija, i akuzuar për vrasje të bashkëshortes së tij me 14 plumba, ngjarje kjo e ndodhur në qytetin e Prizrenit. “Unë nuk po shoh asnjë mundësi tjetër që i akuzuari të dënohet pos me dënim me burgim të përjetshëm”, tha … Continue reading Kërkohet dënim me burgim të përjetshëm për të dyshuarin për vrasje të gruas