Foto: KALLXO.com

KEDS njofton për vendet ku nesër pritet të ketë ndërprerje të rrymës

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik, Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS), ka paralajmëruar se nesër në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Gjilan

1.

Nga NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vitia (kodi: 61067005)  nga ora 10:30 – 15:00

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme,Te ura,Te Kasabanka,te Shtëpia e kulturës,Te pasqyrja dhe te kisha katolike).

Arsyeja: Ndrrimi i trasformatorit të  mbingarkuar.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dragobili (Kodi: 82082006) nga ora 10:30-15:30

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë.

Arsyeja: Ndrrimi i TR te mbingarkuar ne TS 10/0.4kV, kontrollim i vajit.

2.

Nga NS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjakova I (Kodi: 81083015) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Rr.Aleksandër Moisiu, Rr.Anton Qeta, Rr.Azem Hajdari, Rr.Bashkim Idrizi, Rr.Besim Bistrazhini (një pjesë), Rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Rr.Elena Gjika, Rr.Faik Konica, Rr.Gjergj Fishta, Rr.Hasan Prishtina, Rr.Hysni Dobruna (një pjesë), Rr.Korab Binxhiu, Rr.Migjeni, Rr.Nimon Ferizi, Rr.Orize, Rr.Rruga Londra, Rr.Rruga Vashingtoni, Rr.Skendërbeu, Rr.Yjet e Erenikut, Rr. Yll Morina.

Arsyeja: Kontrollimi dhe pastrimi i trafove.

Pejë

1.

NgaNS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (Kodi: 53000005)   nga ora 10:00-15:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik .

Arsyeja: Nderrim I transformatoreve te mbingarkuar

2.

Në NS 35/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 11:00-13:00

Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i madh, Vranoci i vogel, Barani i ulet, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani.

Arsyeja: Nderrim i transformatoreve te mbingarkuar

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Matiqani(Kodi: 19000041 )   nga ora 10:00-13:00

Vendet: TS  Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja: Rritja e kapaciteteve transformuese.

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.27 Normalja (Kodi: 11000010)   nga ora 11:00-15:00

Vendet: Rr.Laberia, Rr.Ilirida, Bota Sot, gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Germia, Pishina Germia, AUK.

Arsyeja: Rritja e kapaciteteve transformuese.

Prizren

1.Nga NS 110/35/10kV Prizren 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Liria (Kodi: 30000005)  në dy termine  nga ora 10:00-11:00 dhe nga ora  14:00-15:00

Vendet: Abc-plast,Adnan Sh.pk. Dualos,Shpk getoari,Vertigo,DPZ.Medina,-1,Ing Biro,K.f.Getoari,Liria mat ndertimor,Ntsh.Europrinty-2,Nsh/Liria-Prizren,Prizren Graf,

Arsyeja: Ndrrimi i TR te mbingarkuar ne TS 10/0.4kV, kontrollim i vajit.

2.

Nga NS 110/35/10kV Prizren 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podrumi(Kodi: 30000014)   nga ora 12:00-13:00

Vendet: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym .

Arsyeja: Ndrrimi i TR te mbingarkuar ne TS 10/0.4kV, kontrollim i vajit.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10kV Mitrovica  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shipoli (Kodi: 70000001)   nga ora 10:00-14:00

Vendet: Fshati Shipol.Fshati Vaganic , Fshati Vernic , Fshati Pirq

Arsyeja: Kontrollimi shtimi vajit neper TS terhiqja perqusve  Ndrrimi shtyllave TM.

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Mujo Ulqinaku (kodi: 12000023104) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Mujo Ulqinaku

Arsyeja: Per realizimin e kyqjeve shtepiake.

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Qyteza Pejton

Arsyeja: Per realizimin e kyqjeve shtepiake.

3.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ujëvara me kod: 40041011   nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rrugët: Afrim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi  (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë).

Arsyeja: Ngritja e shtylles nen tension, sipas PEE

4.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva   do të ndërprehen

Nga ora 08:00 deri në ora 16:00 këto nënstacione:

NS 10/0.4 kV Sibovc Hekurudha

NS 10/0.4 kV Sibovc i Epërm

NS 10/0.4 kV Sibovc Zeka

NS 10/0.4 kV Sibovc Llapi

Vendet: Sibovc

Arsyeja: :  Shtrirja e kabllove të tensionit të ulët.

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Ferizaj III nga Dalja 10kV Jezerci  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabiliment Nerodime prej ores 13:30-16:30

Pa tensionmbesin  këto nënsatcione:

TS Jezerc – Kalanica

TS Jezerc – Verishta

TS Jezerc – Azemit

TS Mahalla Katunit

TS Jezerc – Ukëzmajli

TS Jezerc – Maqitev

TS-NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani)

TS Nerodime – Kulla (qeshmja)

TS-Nerodime (Lagjia Rekaj)

Vendet:Një pjesë e jezercit,Restaurant Ariu,Restaurant California,Villa Buna,Villa Marigo.

Arsyeja: Përmisimi i vërejtjeve nga Pranimet Teknike, sipas PEE.