Kapet sasi e madhe e duhanit të kontrabanduar

Njësitet Antikontrabandë të Doganës së Kosovës, Policia e Kosovës dhe ATK kanë bastisur dy lokacione ku është hasur në mallra të kontrabanduara, të gjitha janë konfiskuar.

Sipas njoftimit të Doganës së Kosovës, bastisja është bërë në dy lokacione në Gjilan.

Në njërin prej lokacioneve janë zënë rreth 30.000 mijë pako të cigareve kapen gjatë tentim kontrabandimit