Foto: Ilustrim

Kapet marihuanë në Burgun e Dubravës

Policia e Kosovës njofton se në se në qendrën korrektuese të burgut në Dubravë oficerët korrektues kishin gjetur gjashtë qese të vogla të mbushura me substancë të dyshuar narkotike të llojit marihuanë me peshë rreth 8 gram.

Sipas policisë rasti kaq ndodhur të mërkurën rreth orës 13:30.

Tutje policia sqaron se në konsultim me prokurorin është iniciuar lënda e rastit dhe vazhdon të hetohet.