Ilustrim

Kanosi dhe shantazhoi një grua - arrestohet i dyshuari

Policia e Kosovës ka arrestuar një person të dyshuar në Lipjan më 20.05.2024 në Lipjan.

I arrestuari dyshohet se kishte kanosur dhe shantazhuar një grua përmes rrjeteve sociale.

Personi i dyshuar, pas intervisitmit është dërguar në mbajtje.

Rasti u raportua në Polici më 16.05.2024.