QKUK Emergjenca

Kanos policin brenda QKUK-së

Një zyrtar i Policisë është kanosur brenda QKUK-së, nga një person i dyshuar i cili ishte nën ndikimin e alkoolit.

Policia njofton se i dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

I dyshuari brenda në emergjencën e QKUK-së kishte kanosë dhe tentuar ta sulmojë/godas zyrtarin policor i cili kishte qenë në punë sekondare. I dyshuari kishte qen nën ndikim të alkoolit të cilit ju ka bërë matja dhe ka rezultuar 0.76 promil. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar, rasti procedohet në procedurë të rregullt”, ka njoftuar Policia.