Projekti për termocentralin "Kosova e Re" – Foto: Ministria e Zhvillimit Ekonomik

Kandidatët e koalicionit AAK-PSD tregojnë qëndrimin për termocentralin ‘Kosova e Re’

28 kandidatë për deputetë të koalicionit mes Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës dhe Partisë Socialdemokrate janë përgjigjur lidhur me qëndrimin e tyre për termocentralit Kosova e Re.

Gjatë fushatës zgjedhore për zgjedhjet që do të mbahen më 6 tetor, KALLXO.com ka intervistuar kandidatë për deputetë nga të gjitha subjektet që po garojnë.

Ata i janë përgjigjur mbi 40 pyetjeve me tema të ndryshme.

Në videon e mëposhtme mund të shihni përgjigjet e koalicionit AAK-PSD lidhur me projektin e termocentralit të tretë me qymyr.