Regjistri i donacioneve - Regjistrohu

KALLXO çka ofron? Plotëso formën të cilën organizatat dhe nevojtarët mund ta përdorin për t’i koordinuar shpërndarjen e ndihmave.

KALLXO.com ka krijuar platformën ‘Kallxo për Shqipërinë’ në përpjekje për ta kanalizuar solidaritetin e kosovarëve të treguar që nga orët e para pas tërmetit shkatërrimtar të mëngjesit të 26 nëntorit në Shqipëri, në rrethinën e Durrësit dhe Thumanës, i cili la rreth 30 persona të vdekur, qindra të lënduar dhe mijëra të zhvendosur nga shtëpitë e tyre.

Me anë të kësaj platforme, KALLXO.com synon krijimin e një qendre online përmes të cilës individët, grupet dhe organizatat që dëshirojnë t’u dalin në ndihmë atyre që kanë nevojë në Shqipëri në këto ditë të vështira, të kenë mundësi të ndihmojnë.

Veshmbathje

Emri: Hasan hasani
Telefoni: 049718409
Kontakti tjetër: Whatcap viber facebuk

Veshmbathje

Emri: Hasan Hasani
Telefoni: +38349718409
Kontakti tjetër: Viber whatsap
Disa lloje veshmbathjesh

Strehim

Emri: Ardi Gashi
Telefoni: 049471906
Kontakti tjetër: +38349471906
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Studenqan
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4