Foto: Facebook/ Gazmend Muhaxheri

Jep dorëheqje nënkryetari i Komunës së Pejës

Shkumbin Gashi nga sot nuk është më nënkryetar i Komunës së Pejës.

Ai ka dorëzuar dorëheqjen tek kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri.

Dorëheqja ka ardhur për shkak se Gashi do të marrë funksionin e deputetit të Kuvendit të Kosovës nga radhët e LDK-së, pozicion të cilin nuk kishte arritur ta fitonte drejtpërdrejt në zgjedhjet e 6 tetorit.

Gashi ka qenë në mesin e pesëshes në pritje nga LDK, për t’u bërë deputet dhe këtë e ka arritur pas marrjes së pozitave qeveritare nga deputetët e LDK-së, ku janë liruar vendet për kandidatët në pritje.

Postin e nënkryetarit të Komunës së Pejës, Gashi e mbajti që nga mandati i parë i Gazmend Muhaxherit në krye të Komunës së Pejës.

Lajmin për dorëheqjen e tij e ka bërë të ditur kryetari i Komunës, Gazmend Muhaxheri, në faqen zyrtare në Facebook, me ç’rast e ka falënderuar Gashin për punën dhe kontributin e tij./21Media