Istog, një grua raporton se një i panjohur hyri në banesë për t'i kërkuar para

Një grua ka raportuar se një person i panjohur ka hyrë në banesën e saj dhe e ka kanosur me thikë duke i kërkuar para.

Siç ka raportuar ajo në Polici, i dyshuari ka ikur nga vendi i ngjarjes pasi nuk kishte pasur para.

Rasti ka ndodhur dje në Istog.

Nuk raportohet për të lënduar.

Rasti është duke u hetuar.