Ish- Presidenti Trump është shpallur i pafajshëm nga Senati për sulmin në Kapitol

Ish- Presidenti Donald Trump është shpallur i pafajshëm në gjyqin e tij  për sulmin në Kapitol në javën e parë të janarit, ku shtatë senatorë republikanë u bashkuan me 50 demokratë për ta dënuar.

Votimi ishte 53 me 43, kurse Senatorëve iu duhej një shumicë prej dy të tretave për të dënuar Donald Trump.

Demokratët nuk arritën të marrin mjaft republikanë për të dënuar Donald Trump. CNN

Trashëgimia e lënë nga Donald Trump – turpi dhe shansi fatlum