Isa Mustafa kërkon që Vjosa Osmani të shkarkohet nga pozitat në LDK, e propozon Hotin në vend të saj

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka kërkuar që të shkarkohet Vjosa Osmani nga pozita e nënkryetares dhe anëtares së Kryesisë së LDK-së.

Mustafa këtë e ka kërkuar përmes një letre të cilën e ia ka drejtuar Këshillit të Përgjithshëm të partisë së tij,në të cilën ka kërkuar që Avdullah Hoti të marrë pozitën e nënkryetarit në vend të Vjosa Osmanit.

Në letrën e siguruar nga KALLXO.com, Mustafa ka kërkuar nga anëtarët e Këshillit të Përgjithshëm që të votojnë nëse janë për, kundër apo abstenojnë, deri sot në ora 19:00.