IPK rekomandon suspendimin e policit kryesindikalist, dyshohet se incizoi pa autorizim

Inspektorati Policor i Kosovës përmes një komunikate për media ka njoftuar se ka rekomanduar suspendimin e një zyrtari policor, i dyshuar se ka kryer veprën penale “Fotografimi dhe incizimet tjera të paautorizuara”. Sipas kësaj komunikate, IPK me të marrë informacionin se është kryer vepra penale nga zyrtari policor, ka nisur menjëherë hetimet ndaj tij. Burime … Continue reading IPK rekomandon suspendimin e policit kryesindikalist, dyshohet se incizoi pa autorizim