Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Intervistë: Xhafer Gashi - LIVE

Sonte në “Kallxo Pernime” po ndiqni intervistën me Xhafer Gashin, kryetar i Komunës së Obiliqit dhe kryetar i porsazgjedhur i Iniciativës Qytetare për Obiliqin.

Xhafer Gashi tregon pse e braktisi Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës.

Sa asamblistë kaluan nga AAK në Iniciativën Qytetarëve për Obiliqin?

A do t’i hyjë garës edhe për një mandat?

Kush e kontrollon KEK-un?

Sa zjarrfikës janë në komunën e Obiliqit?

Për këto, por edhe shumë të tjera, ndiqeni intervistën me të parin e Obiliqit, Xhafer Gashi.