Intervistë me Yll Buleshkajn, drejtor i Agjencisë Kundër Korrupsionit - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me Yll Buleshkajn, drejtor i Agjencisë Kundër Korrupsionit.

Drejtori Buleshkaj flet për hetimet e Agjencisë Kundër Korrupsionit për dosjet e Liburn Aliut, Blerim Isufajt, Rozeta Hajdarit, Martin Berishajt, tenderëve për maska, autostradës dhe për pasurinë e drejtorëve të Policisë.