Intervistë me Shyqyri Haxhën, ish-kryeshef i PTK-së - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me ish-kryeshefin e Postës dhe Telekomunikacionit (PTK), Shyqyri Haxha.

Haxha në këtë intervistë flet për procedurat se si ishte lidhur kontrata me Dardafone (Z-Mobile).

Si kishin shkuar negociatat mes Telekomit dhe Devollëve?

Kush e nënshkroi kontratën e ‘dëmshme’ me Dardafone?

Përse Telekomi ia pagoi qiranë e banesës në Prishtinë?

Sa janë shpenzimet e tij për mëditje?

Si u punësuan mbi 800 punëtorë në PTK nga viti 2008 deri në viti 2011?