Intervistë me Emanuel Bajrën – LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për investimet në Fondin Sovran dhe rolin e tij.

I ftuar në emision është Emanuel Bajra, pjesë e grupit punues për koncept-dokumentin për Fondin Sovran.

Kush do të mund të investojë në Fondin Sovran?

Kujt i përgjigjet Fondi Sovran që do të formohet dhe çfarë pushteti do të ketë?

Pse për bankierin nga Londra bankat e Kosovës janë aq pak të mbikëqyrura dhe i kanë kamatat shumë të larta?

Si duhet të reformohet komplet BQK-ja, Trusti Pensional dhe UP-ja?