Intervistë: Hajrulla Çeku - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku.

Ministri Çeku flet për ekspertin e angazhuar nga Ministria me pagë mujore 5,600 euro.

Si u angazhua ky ekspert?

Cilat janë lidhjet e tij me Qeverinë?

Cila është e kaluara e tij?

Sa paguhet eksperti e sa drejtuesit e shtetit?

A dinte Albin Kurti për këtë punësim?