Inspektorati i Punës e dënoi rreth 4900 euro RTK-në për vendimin e shkarkimit të drejtorit të marketingut

Inspektorati i Punës ka dënuar me gjobë prej 4 mijë e 900 euro Radiotelevizionin e Kosovës në lidhje me vendimin për shkarkimin dhe sistemimin e drejtorit të marketingut vitin e kaluar. Sipas vendimit të shkallës së parë të marrë në janar nga Inspektorati i Punës, RTK ka shkelur Ligjin e Punës, Rregulloren për sistematizimin e … Continue reading Inspektorati i Punës e dënoi rreth 4900 euro RTK-në për vendimin e shkarkimit të drejtorit të marketingut