I veshur si ‘ninja’, Ramush Haradinaj ec katër orë në malet në veri të Kosovës

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka vazhduar aktivitetin e ecjes nëpër male të Kosovës.

Në një video-incizim të publikuar në llogarinë e tij në Facebook, Haradinaj ka treguar se sot ka ecur maleve në veri të Kosovës.

Në këtë video, Haradinaj shihet i veshur me rroba të ngjashme të ‘ninja’-ve dhe duket se është edhe i armatosur.

Kjo është video e publikuar prej tij: