I dënuar dhe i akuzuar, garon për deputet me AAK-në

Për zgjedhjet e jashtëzakonshme të datës 6 tetor koalicioni AAK-PSD ka publikuar listën e saj me 110 kandidatë. Nga Rajoni i Prizrenit, AAK-ja ka përfshirë në listën e saj kandidatë që në të kaluarën por edhe sot vazhdojnë të përballen me ligjin. Ilir Baldedaj, që në listën e AAK-së mban numrin 88 e aktualisht është … Continue reading I dënuar dhe i akuzuar, garon për deputet me AAK-në