Hoxhaj e Kosnett bisedojnë për situatën aktuale

Kryetari në detyrë i Partisë Demokratike të Kosovës,(PDK0 Enver Hoxhaj, ka zhvilluar një takim virtual me Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip Kosnett. Sipas komunikatës së PDK-së, Hoxhaj dhe Kosnett kanë diskutuar për situatën aktuale në Kosovë, përfshirë urgjencën e përballjes me pandeminë dhe menaxhimin e ekonomisë. Po ashtu në komunikatë bëhet e … Continue reading Hoxhaj e Kosnett bisedojnë për situatën aktuale