Ilustrim

Hetuesit e Krimeve Kibernetike arrestojnë një të dyshuar për keqpërdorim me kartela bankare

Policia e Kosovës ka arrestuar sot një person nën dyshimin se ka keqpërdorur kartela bankare.

Sipas Policisë, i dyshuari është arrestuar Drejtoria për Hetimin e Krimit të Organizuar, konkretisht Sektori për Hetime të Krimeve Kibernetike.

Sipas zëdhënësit të Policisë, Daut Hoxha, i arrestuari dyshohet për veprën penale – lëshimi i çeqeve pa mbulesë ose të rremë dhe keqpërdorimi i kartelave të bankës apo

të kreditit.

Me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje për procedura të mëtejme ligjore.