Haxhiu: Kërkesa për tërheqjen e TRUST-it buron nga qytetarët

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu në cilësinë e iniciuesit e ka prezantuar Projektligjin për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit për Fondin Pensionale të Kosovës. Haxhiu tha se qeveria nuk i ka dhënë mbështetje këtij projektligji. Ndërkaq, ky projektligj iu është shpërnda deputetëve, më 25 maj të këtij vitit. Haxhiu tha se ky … Continue reading Haxhiu: Kërkesa për tërheqjen e TRUST-it buron nga qytetarët