Panairi i prodhimeve vendore ne Prishtine 01.11.2018

Hapet panairi i prodhimeve vendore në Prizren

Sot në Prizren hapet Panairi i prodhimeve vendore.

Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik në Prizren, ka njoftuar se këtë fundjavë organizohet Panairi i prodhimeve vendore, i cili ka qenë i paraparë të organizohet më 28 nëntor dhe ishte anuluar për shkak të tërmetit në Shqipëri.

Panairi do të mbahet për dy ditë në sheshin e dëshmorëve, ndërsa hapja do të bëhet në ora 12:00/RTV21