Halili paralajmëron kallëzim penal ndaj Komisionit Profesional të senatit të UP-së

Zenun Halili është eleminuar nga kandidatura për rektor të Universiteti të Prishtinës “Hasan Prishtina”, nga komisioni vlerësues i krijuar nga Senati i UP-së ditë më parë. Pas kësaj, Halili ka thënë për KALLXO.com se ka dorëzuar reagim në drejtim të senatit të UP-së dhe se do të bëjë kallëzim penal ndaj komisionit vlerësues. “Unë sot … Continue reading Halili paralajmëron kallëzim penal ndaj Komisionit Profesional të senatit të UP-së