Haki Abazi flet për 100 ditëshin në qeverisje

Zëvendëskryeministri në detyrë i Kosovës, Haki e, në prezantimin e tij të punës për 100 ditë në qeverisje tha se kjo qeveri ka programin më të detajuar qeverisës.

“Dua të veçoj asektin e rëndësishëm, atë që është cilësuar si një nga qeveritë më të suksshem e të parat që ka bërë marrëveshje politike në një program të detajuar qeverisës”, tha ai.

Abazi përmendi organizimet e qeverisë për përvjetorin e pavarësisë së Kosovës dhe Epopenë e UÇK-së.

“Dua ta theksoj kohën rekorde që kemi realizuar përgatitjen për përvejtorin e pavarësisë dhe janë shënuar edhe ditët e Epopesë së UÇK që është krijuar një fotogarfi që asnjëherë nuk ka ndodhur në Kosovë. Në nivelin më të lartë të mundshëm për emdiat kemi siguruar ifnromacionin e duhur dhe të saktë të qeverisë”, tha mes tjerash Abazi.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!