Hajnat ia mësyjnë veturave në Graçanicë

Dy vetura në Komunën e Graçanicës kanë qenë cek i hajnave gjatë ditës së djeshme.

Njëri rasti ka ndodhur në ora 04:00 të mëngjesit, ku qytetari ka raportuar në Polici se persona të panjohur ia kanë vjedhur veturën.

Rasti tjetër ka ndodhur në ora 22:07 dhe po ashtu qytetari ka raportuar se persona të panjohur ia kanë vjedhur veturën.

Policia ka shtuar se njësitet policore janë duke i hetuar të dyja rastet.