Dhuna në familje - Foto: REL/Shutterstock

Gruaja nga Prishtina raporton se ndjehet e kërcënuar nga burri i saj

Një grua nga Prishtina ka raportuar se pas një mosmarrëveshje me bashkëshortin e saj, i njëjti ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer.

Sipas Policisë, e dyshuara ka deklaruar se ndjehet e kërcënuar pasi i dyshuari kur është larguar nga shtëpia ka pasur një armë me vete.

Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit.