Gjilani

Gruaja në Gjilan raporton në polici për djalin e zhdukur

Një grua ka raportuar në policisë se djali i saj është zhdukur.

Sipas viktimës, djali i saj është zhdukur me 7 shkurt rreth orës 13:00, kur kishte dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Viktima ka raportuar në polici se djali i saj edhe më parë kishte dalë nga shtëpia por ishte kthyer.

Njësitet policore janë duke hetuar rastin.