Graçanica (Ilustrim)

Graçanicë, burri raporton bashkëshorten për dhunë ndaj fëmijës

Nga burrë nga Graçanica ka raportuar në Polici gruan e tij për abuzimin që  dyshohet se i bëri fëmijës të tyre të mitur.

Në raportin policor thuhet se raportuesi ka deklaruar se për një kohë të gjatë ka probleme me gruan e tij dhe se ajo kishte abuzuar dhe torturuar fizikisht fëmijën e tyre të mitur.

Tutje sipas Policisë, e dyshuara është intervistuar dhe në konsultim me prokurorin rasti mbetet në procedurë të rregullt.