Grabitja në Suharekë, Gjykata merr vendim për të arrestuarit

Gjykata Themelore në Prizren ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaj për katër të dyshuarit në lidhje me grabitjen në Suharekë që ndodhi javën e kaluar. Ata po dyshohen për veprat penale Grabitja, dhe mbajtja në pronësi të paautorizuar të armëve. Gjyqtarja e procedurës ,Teuta Krusha, ka caktuar masën e paraburgimit e cila do … Continue reading Grabitja në Suharekë, Gjykata merr vendim për të arrestuarit