Grabitet lokali në Fushë Kosovë

Një grua ka raportuar në Polici se tre persona të maskuar kanë grabitur 30 euro nga një lokal në Fushë Kosovë.

Sipas raportit policor arma dyshohet të ketë qenë lodër dhe nuk është raportuar për të lënduar.

Rasti është duke u hetuar nga njësitet policore.