Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Gjykata vendos për sekuestrimin e vilës së Enver Hoxhajt

Gjykata e Pejës ka vendosur për sekuestrimin e përkohshëm të 75 vilave në Brezovicë.

Në vendimin e marrë të hënën, Gjykata ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë së Ferizajt të datës 14 tetor të këtij viti, kur është kërkuar sekuestrimi i tyre.

Ndër 75 vilat e sekuestruara përkohësisht nga Gjykata e Pejës është edhe vila e deputetit të Kuvendit të Kosovës nga PDK-ja, Enver Hoxhaj.

KALLXO.com ka siguruar listën e plotë të pronave për sekuestrimin e të cilave ka vendosur Gjykata e Pejës.

Në të janë të renditura vilat e politikanëve, gjyqtarëve, biznesmenëve dhe qytetarëve të tjerë.

Kjo është lista e plotë me emrat e personave pronat e të cilëve Gjykata ka vendosur t’u sekuestrohen.

Kundër këtij urdhri për sekuestrim mund të ushtrohet kundërshtim në afat prej 48 orësh nga momenti i pranimit, drejtuar kolegjit shqyrtues të kësaj Gjykata.